Kategórie
 
 
 

VisaMasterCard

 
 
 
 
 
 

Sedací vak či útulné farby: 5 krokov k pohodičkovej detskej izbe

Sedací vak či útulné farby: 5 krokov k pohodičkovej detskej izbe

Zariaďovanie detskej izby je dôležitou udalosťou v živote každého dieťaťa. Pre rodičov však táto činnosť môže byť náročnou výzvou. Detská izba by mala podnecovať predstavivosť a rozvíjať kreativitu, no zároveň by mala byť bezpečným útočiskom a miestom na oddych. Neviete, ako na to? S Tuli bude zariaďovanie detskej izby hračkou.

 

 

Detská izba so sedacími vakmi Tuli pre deti

 

Krok č. 1: Pohodlné koberce a príjemné farby

Pohodičková detská izba by mala byť útulná od podlahy po strop. Pri jej zariaďovaní preto pamätajte na výber správnych farieb a príjemných materiálov. Nebojte sa hravých, veselých farieb a mäkkučkých materiálov, ktoré vytvoria tú správnu atmosféru.

 

Ak neviete, aké farby do izby zvoliť, držte sa pravidla 60-30-10

 

  • 60 % izby by malo pozostávať zo základných neutrálnych farieb, ako je béžová či biela.
  • 30 % izby by mali tvoriť doplnkové farby, ktoré sa vzájomne dopĺňajú.
  • 10 % venujte výraznejším dekoračným farbám, ktoré pridajú izbe charakter.

 

Náš TIP

Objavte širokú ponuku mäkkučkých detských kobercov s rozprávkovými motívmi.


Krok č. 2: Bezpečie a pohodlie

Po dokončení podlahy a stien prichádza na rad výber nábytku. Mnohí bytoví dizajnéri sa zhodujú, že správny nábytok môže pomôcť deťom osvojiť si poriadok. 

 

Uistite sa, že ste pri zariaďovaní mysleli na dostatok úložného priestoru na hračky, oblečenie aj knižky. Okrem praktických skríň a komôd by tu mali byť aj úložné boxy na hračky, do ktorých si deti sami uložia všetky svoje poklady. 

 

Nábytok v detskej izbe by mal byť praktický, bezpečný a pohodlný. Vždy pamätajte na to, že vytvárate priestor pre dieťa, ktoré začína spoznávať a objavovať svet okolo seba. Skúste sa pozrieť na priestor jeho očami. Je v izbe dostatok priestoru na hru, oddych a kreativitu? Je izbička dostatočne útulná a pohodlná?

 

 

Chlapec sediaci na sedacom vaku Tuli

 

 

Krok č. 3: Sedací vak do každej izbičky

Máte deti, ktoré milujú čítať v útulnom kúte izby alebo sa radi zvinú do klbka na pohodlnom kresle? Pohodlný a multifunkčný detský sedací vak by nemal chýbať v žiadnej detskej izbe.

 

Bábätko na sedacom vaku pre deti

 

 

Tvarovateľné sedacie vaky a vrecia pre deti sú ideálne pre všetkých malých objaviteľov a neposedníkov. Deti na nich môžu leňošiť, zabávať sa, skákať či dokonca si z nich vytvoriť prekážky. Ak ale hľadáte stabilné vrece na sedenie, ktoré si zachová svoj tvar, siahnite po vakoch v tvare kresla.

Vedeli ste, že…

… náplň sedacích vakov pre deti je vyrobená z rovnakého materiálu ako jednorazové obaly na jedlo? Tým je zabezpečená ich absolútna nezávadnosť a netoxickosť.

 

Azda najväčšou výhodou Tuli sedacích vakov pre deti je, že väčšina poťahov je prateľná, vďaka čomu bude sedací vak stále ako nový. Okrem toho, že sú mimoriadne odolné, Tuli vaky vynikajú aj viacerými bezpečnostnými prvkami, ako je dvojitý zips či netoxická náplň. 


Krok č. 4: Doplnky z rozprávky

Nie sú to len hračky, čo robia z detskej izby rozprávkové útočisko každého dieťaťa. Predmetom, ktorý rozvíja detskú predstavivosť, môže byť aj detské osvetlenie, stojaca lampa či rozkošné samolepky na stenu, ktoré zútulnia každú izbu.

 

Náš TIP

V našej ponuke nájdete množstvo detských doplnkov s rozprávkovými motívmi od obľúbeného ilustrátora Adriána Macha. 

 

Nakúpte všetko pre deti

 

Skvelým doplnkom je aj detský teepee stan, ktorý je nielen zábavným, ale aj dizajnovým prvkom. Sedacie vrece s rozprávkovým motívom môžete jednoducho zladiť s rovnakým vankúšom, kobercom alebo dekou. Vďaka tomu bude izbička útulná ako z rozprávky.

 

 

Detský sedací vak Tuli

 

 

Krok č. 5: Zachovajte vzdušnosť

Detská izba by mala byť dostatočne vzdušná a priestranná, aby sa v nej deti mohli voľne a bez obáv pohybovať, hrať a šantiť. Nenamáhajte sa však vyplniť každé voľné miesto. Namiesto toho nechajte v miestnosti dostatok voľného priestoru.

 

Myslite úsporne a zvážte nákup multifunkčného nábytku namiesto troch rôznych kusov. Sedacie vaky pre deti môžu plniť všetky potrebné funkcie, ako kreslo, preliezka a prekážková dráha, a vaše deti sa v nich dokonale zabavia. 

 

Všetko pre pohodičkovú detskú izbu kúpite tu

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia