Kategórie
 
 
 
 
 
 

VisaMasterCard

 
 
Moderná obývačka, ktorú si zamilujete na prvý pohľad

Svetlá, tmavá, moderná, tradičná… Zariaďujete nový byt alebo plánujete rekonštrukciu? V takom prípade určite viete, že zariadiť obývačku tak, aby lahodila oku všetkých obyvateľov, je takmer nadľudský výkon. No po jednom túžia všetci – po pohodlí.  

 

 
Ako na skvelé hráčske sedenie? Stačí malá zmena

Pohodlné a správne zvolené hráčske kreslo dokáže skutočné zázraky, či už trávite hraním hier hodinu alebo celý deň. Dobré sedenie je totiž základ. Pri výbere gamingovej stoličky je potrebné zvážiť mnoho faktorov, preto nie je jednoduché ju kúpiť. Čo tak vymeniť klasickú gaming stoličku za niečo lepšie?

 
5 tipov pre dokonalú záhradnú pohodičku

Pre dokonalý oddych nemusíte cestovať do zahraničia. Zaslúženú pohodu si môžete vychutnať aj vo vlastnej záhrade vďaka správnemu výberu nábytku a dekorácií. Počas letných dní sa tak budete cítiť ako na dovolenke. Doprajte si dokonalý oddych, kopec zábavy a štýlový dizajn. Všetko, čo k tomu budete potrebovať, je pohodlné záhradné sedenie a zopár Tuli vakov.

 

 
Sedací vak či útulné farby: 5 krokov k pohodičkovej detskej izbe

Zariaďovanie detskej izby je dôležitou udalosťou v živote každého dieťaťa. Pre rodičov však táto činnosť môže byť náročnou výzvou. Detská izba by mala podnecovať predstavivosť a rozvíjať kreativitu, no zároveň by mala byť bezpečným útočiskom a miestom na oddych. Neviete, ako na to? S Tuli bude zariaďovanie detskej izby hračkou.

 

 

 
Slow design po slovensky

Tuli vaky nie sú len originálnym kúskom pre interiér či záhradu. Za ich príbehom sa skrýva produkt slow designu, ktorý spôsobil doslova revolúciu v sedení. Čo všetko môžete od takéhoto výrobku očakávať?

 

 

 

 
Michal Riabič: Skúsený dizajnér, ktorý stojí za úspešnou značkou Nimble

Dizajnu sa venuje už takmer 20 rokov a môže sa pochváliť spoluprácami s takými firmami, ako rakúske Bene či česká nábytkárska ikona TON. Rozprávali sme sa so slovenským dizajnérom Michalom Riabičom, ktorý vdýchol dušu kolekcii kancelárskeho nábytku Nimble pre Tuli.

 
Kancelária nie je miesto, ale cieľ

6 aktuálnych trendov office priestorov

Zmenila pandémia svet kancelárií? V čase, keď bolo mnoho zamestnancov odkázaných na prácu v izolácii domáceho prostredia, rapídne kleslo množstvo sociálnych interakcií. Deň v práci už preto mnohí z nás nepovažujú za nevyhnutné „zlo“, ale, naopak, za udalosť. Túžba po osobnom stretnutí a ľudskom kontakte mení aj súčasné požiadavky na office.

 
Nimble – prvá kancelárska kolekcia od Tuli

Stredové zóny kancelárskych priestorov sú stále neprebádanou „krajinou“ office segmentu. Akým nábytkom ich zariadiť a ako ich využiť čo najefektívnejšie? Slovenská značka Tuli ponúka odpovede vo svojej prvej kolekcii kancelárskeho nábytku Nimble.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia