Kategórie
 
 
 

VisaMasterCard

 
 
 
 
 
 

5 tipov pre dokonalú záhradnú pohodičku

5 tipov pre dokonalú záhradnú pohodičku

Pre dokonalý oddych nemusíte cestovať do zahraničia. Zaslúženú pohodu si môžete vychutnať aj vo vlastnej záhrade vďaka správnemu výberu nábytku a dekorácií. Počas letných dní sa tak budete cítiť ako na dovolenke. Doprajte si dokonalý oddych, kopec zábavy a štýlový dizajn. Všetko, čo k tomu budete potrebovať, je pohodlné záhradné sedenie a zopár Tuli vakov.

 

posedenie na terase so sedacími vakmi a hojdačkou

 

Vytvorte si relax v pohodlí domova

Radi by ste si užili horúce letné dni a dlhé večery v pohodlí vlastnej záhrady? Túžite po útulnom a pohodlnom kútiku pod korunami stromov so záhradným sedením? Alebo máte k dispozícii balkón, ktorý si priam žiada zopár kvetov a záhradné stoličky či pohodlné kreslá? 

Nie je nič jednoduchšie, ako si vytvoriť vlastný kúsok raja. Ak máte záhradu, terasu alebo balkón, nič vám nebráni splniť si tento sen. Začnite si užívať letnú pohodu na čerstvom vzduchu.

 

Priestor si rozdeľte do zón

Predtým, než sa pustíte do samotného zariaďovania, rozdeľte si celý priestor na pomyselné zóny. Takto bude priestor prakticky usporiadaný a zorganizovaný. Vytvorte si napríklad stolovaciu zónu, kde budú záhradné stoličky, stôl a miesto na grilovanie. Pokračujte s oddychovou zónou, kde môžete umiestniť sedacie vaky alebo záhradné kreslá. Hracia časť, venovaná najmenším, môže obsahovať pohodlné sedacie vaky, pieskovisko, preliezky a hojdačky pre malých aj veľkých.

 

Pohodlie nadovšetko

Pri zariaďovaní vonkajšieho posedenia by ste mali klásť dôraz predovšetkým na pohodlie. Ak si skutočne chcete oddýchnuť, zabudnite na nepraktické plastové stoličky. Namiesto toho siahnite po pohodlných záhradných kreslách, ležadlách či Tuli sedacích vakoch, do ktorých sa po náročnom dni doslova ponoríte.

 

Tuli vak a pes

 

Na sedacích vakoch môžete relaxovať presne tak, ako to máte radi. Vďaka ich variabilite v nich môžete sedieť s knihou alebo driemať pri speve vtáčikov. Tuli sedacie vaky sa maximálne prispôsobia vašej polohe, takže už nehrozí žiadne nepohodlie. Sedacie vaky poslúžia aj najmenším, ktorí sa na nich môžu vyšantiť alebo si oddýchnuť. 

Vaky sú vodeodolné a prateľné, takže ich údržba je skutočne jednoduchá. Sú vyrobené z odolnej látky a ich odolnosť je ešte zvýšená dvojitým spevneným švom. Nemusíte sa teda obávať, že by sa vonku poškodili. 

Pokojne si ich môžete vziať na terasu, balkón alebo záhradu. Po skončení záhradnej sezóny sedací vak jednoducho vyperiete a premiestnite ho do obývačky, pracovne alebo detskej izby. Jediný kus nábytku vám bude slúžiť počas celého roka, kdekoľvek si budete priať. 

 

Vedeli ste, že…

… spev vtákov má podľa vedcov priaznivý vplyv na naše duševné zdravie? 

 

Nechajte záhradu zažiariť

Dokonalé záhradné či balkónové sedenie sa nezaobíde bez štýlových dekorácií, ktoré mu dokážu vdýchnuť tú správnu atmosféru – útulnú a pohodlnú. Okrem klasických doplnkov, ako sú praktické košíky, mäkučké deky na dlhé večery či farebné podsedáky, by ste nemali zabudnúť ani na exteriérové osvetlenie. 

Zvoliť môžete praktickú solárnu lampu, ktorá svieti až 8 hodín po nabití. Rozkošné svietiace guličky môžete zavesiť na stromy, obmotať okolo stĺpov terasy či položiť na stôl. Budete prekvapení, akú romantickú atmosféru dokáže vytvoriť zopár svetielok. 

 

exteriérové sedacie vaky Tuli

 

Zababušte sa do mäkučkých materiálov

Existuje azda niečo príjemnejšie, než sa po náročnom dni zvaliť na mäkučký vankúš a v tichu prírody si vychutnať zaslúžený oddych? Obklopte sa príjemnými materiálmi, ktoré priam volajú po tom, aby ste sa do nich zvalili. Pohodlné vankúše na sedenie v príjemných farbách, mäkučké prikrývky, ktoré oceníte počas chladnejších večerov či klasické vankúšiky. Nič z toho by vám nemalo chýbať. 

Pre dokonalý relax nezabudnite na sedacie vaky RELAX, FUNNY či náš najväčší Tuli vak SOFA, v ktorom si oddýchne skutočne každý. Tento vak je taký veľký, že sa na ňom pohodlne usadia aj dve osoby. Môžete ho používať ako mäkučké ležadlo alebo ako praktické záhradné kreslo. Je len na vás, aký tvar si z neho vyformujete. 

 

dvojica a sedacie vaky Tuli

 

Obklopte sa zeleňou

Záhradné aj balkónové posedenie je neodmysliteľne spojené s okolitou prírodou. Vďaka zeleni naokolo vám v lete nebude neznesiteľne teplo, a ak budete mať šťastie, možno si budete môcť vychutnať aj vtáčí koncert. Do kvetináčov môžete zasadiť obľúbené bylinky a kvety. Citronela, mäta, medovka a levanduľa sú dokonca považované za najlepšie prírodné odpudzovače hmyzu, čo v lete určite oceníte.

Zoberte si Tuli von

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia