Kategórie
 
 
 

VisaMasterCard

 
 
 
 
 
 

Ako na skvelé hráčske sedenie? Stačí malá zmena

Ako na skvelé hráčske sedenie? Stačí malá zmena

Pohodlné a správne zvolené hráčske kreslo dokáže skutočné zázraky, či už trávite hraním hier hodinu alebo celý deň. Dobré sedenie je totiž základ. Pri výbere gamingovej stoličky je potrebné zvážiť mnoho faktorov, preto nie je jednoduché ju kúpiť. Čo tak vymeniť klasickú gaming stoličku za niečo lepšie?

 

Čo musí spĺňať kvalitná herná stolička?  

Herná stolička mení zážitok z hry. Ak ste niekedy zažili dlhé sedenie na nepohodlnom hráčskom alebo kancelárskom kresle, iste nám dáte za pravdu.  

Kvalitná gamer stolička musí preto spĺňať niekoľko kritérií: 

  • Správna ergonómia – ergonomické kreslá sú navrhnuté tak, aby podporovali správnu polohu tela a minimalizovali riziko bolesti chrbta a krku. Kreslo by vás nemalo držať v neprirodzenej polohe, ale naopak by malo podporovať prirodzené držanie tela.  
  • Pohodlie – vďaka kvalitnému kreslu sa pocit nepohodlia neprejaví ani po niekoľkých hodinách hrania. 
  • Dizajn – kreslo by malo dokonale zapadnúť do interiéru. Nejde predsa len o kus nábytku, ale aj o štýlový doplnok.  
  • Kvalitný materiál – ak nechcete, aby kreslo po niekoľkých mesiacoch používania bolo opotrebované, presedené alebo zničené, pri výbere materiálu si dajte záležať. 

 

žena pracuje na Tuli vaku

 

Sedací vak pre dokonalý zážitok z hry 

Čo keby sme vám povedali, že sedací vak dokáže nahradiť akékoľvek gamer kreslo? Sedacie vaky Moka či Kanoe boli navrhnuté tak, aby spĺňali ergonomické požiadavky aj tých najnáročnejších hráčov. Vďaka ich jedinečnému tvaru a praktickej výplni bude vaše sedenie skutočným zážitkom.  

Tuli sedacie vaky kopírujú tvar vášho tela, takže sa nemusíte obávať bolesti ani diskomfortu z neprirodzeného sedenia. Výplň tvorená drobnými polystyrénovými guličkami sa vám dokonale prispôsobí a poskytne vám tak perfektnú oporu počas sedenia. Ak sa sedacie vrece po čase predsa len vysedí, vnútorný vak jednoducho odzipsujete a náplň doplníte novým granulátom

Rada odborníka 

Sedacie vaky sa anatomicky prispôsobujú tvaru vášho tela, vďaka čomu poskytujú dokonalú oporu. Chrbát je uvoľnený, no svaly si udržiavajú zdravé napätie

 

Moderný dizajn a kvalitný materiál 

Či už budete počas hry pokojne sedieť, alebo sa necháte strhnúť emóciami, váš Tuli vak vydrží všetko. Sedacie Tuli vaky sú mimoriadne odolné a kvalitné, takže vám vydržia skutočne dlhé roky. Vaky sú vyrobené z látky odolnej voči tlaku aj treniu, pričom celkovú odolnosť zvyšuje aj dvojitý spevnený šev. 

Sedacie vaky sa na rozdiel od klasických stoličiek a kresiel udržiavajú veľmi ľahko. Keď sa objaví škvrna, poťah z vreca jednoducho zvlečiete a dáte do práčky. Váš vak bude opäť ako nový. Mnohé modely sú dokonca vodeodolné, takže si vak môžete vziať aj na záhradu alebo balkón. Ak sa poťah znečistí, jednoducho ho hodíte do práčky a vak môžete používať opäť v interiéri.  

Čerešničkou na torte je široká ponuka modelov, farieb a motívov, vďaka čomu si vyberie skutočne každý. Zabudnite na nudné herné stoličky čiernej či sivej farby a oživte svoje bývanie štýlovým kúskom od špičkového dizajnéra.  

 

chlapec hrá počítačovú hru na Tuli vaku

 

Široké využitie 

Sedací vak môžete používať ako hernú stoličku, kancelárske kreslo, ale aj ako pohodlný gauč v obývačke či na terase. Jedno Tuli vrece ľahko nahradí niekoľko rôznych druhov nábytku. V Tuli vaku môžete relaxovať, pracovať, hrať sa, čítať si alebo si dopriať poobedný odpočinok. Spratný vak sa ľahko prenáša a vždy vám poskytne jedinečný komfort.  

 

Vyberte si svoje nové gaming kreslo: Vyberte si Tuli vak 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia